Tour de France

28 juli 2015

23 juli 2015
Een mooie donderdagavond in Amsterdam. Een vriendin komt eten, en vertelt dat ze naar Parijs gaat aankomend weekend.
Wegens afzeggen van haar reispartner zoekt ze nog iemand om mee te gaan. Dat is de volgende dag dus..

Met de Tour de France in mijn achterhoofd zeg ik toe. Een weekendje Parijs. Wie wil dat nou niet!

Ik moet wat gepland werk opzij leggen, maar leg dat schuldgevoel naast me neer met het idee; als ik naar Parijs wil, dan moet ik ook met foto’s terug komen. Ik besluit de finish van de Tour de France die zondagmiddag vast te leggen. Niet de fietsers zelf.. dat vind ik niet zo super interessant. Maar ik richt me op het publiek. Ook leg ik contact met Jeroen Wielaard, HET brein achter de start van de tour dit jaar in Utrecht. Symbolisch toch.. als ik hem dan bij de finish fotografeer?!

Regenachtige Tour de France aan de Champs-Élysées 2015

Terug naar blog overzicht