Laden...
Menu

Roos Trommelen (1988) studeerde in 2011 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag met de multimediale serie Ottoworld. Sindsdien is ze actief als freelance fotograaf en werkt graag in opdracht voor tijdschriften en bedrijven.

Je kunt haar inhuren voor een fotoreportage bij een (maatschappelijk) verhaal, portretten; gemaakt op locatie of in de studio, maar ook voor sfeerbeelden tijdens een happening of evenement van je bedrijf.

Naast foto-opdrachten werkt ze ook aan eigen projecten. Binnen deze projecten probeert ze het gewone in de samenleving zo in beeld brengen, dat het weer bijzonder wordt. Niet op zoek naar de extremen, maar naar mensen in hun dagelijkse leven. Mensen die zichzelf heel normaal vinden, maar dat volgens veel anderen niet zijn. Ze laat hun ideale leven zien en probeert hun gevoel en romantiek voor dat leven in beeld over te brengen. Op zoek naar een verhaal dat we nog niet kennen.

Haar nuchtere en observerende houding zorgen ervoor dat ze zich in elke menigte kan mengen en spontane momenten kan vastleggen. Doordat ze zo onopvallend te werk gaat, ziet ze details die anderen misschien ontgaan en vangt ze verassende momenten.

Roos is aangesloten bij Hollandse Hoogte en heeft o.a. opdrachten voor Gemeente Amsterdam, HVO Querido, FNV, Personeelsblad van de politie 24/7, HP/DeTijd, PvdA blad ROOD, Foundation Max van der Stoel, Parbode, De Volkskrant, Gemeente Den Haag, Clifford Chance, SanSet Pictures

© Foto banner – Fleur Beemster